TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

I. Despre Noi

Site-ul www.SuportBicicleta.ro este oferit de SC STEFARIAN PROD SRL cu sediul Adjud, Strada Nicolae Balcescu, Nr. 17, Jud. Vrancea, Punct de lucru in Bucuresti, Traian Popovici, 77, Parter, Sector 3 inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J39/689/1991, avand cod unic de inregistrare RO 1454579, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta / punctul de lucru : Bucuresti, Traian Popovici, 77, Parter, Sector 3
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office @ suportbicicleta.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
office @ suportbicicleta.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.


Prin telefon la numarul: 
0725015090 

 

II. Despre SuportBicicleta.ro

www.SuportBicicleta.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.


III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.SuportBicicleta.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.SuportBicicleta.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.SuportBicicleta.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.SuportBicicleta.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.SuportBicicleta.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.


IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.SuportBicicleta.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.SuportBicicleta.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.SuportBicicleta.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.SuportBicicleta.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.SuportBicicleta.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.SuportBicicleta.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.SuportBicicleta.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.www.SuportBicicleta.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.


V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.SuportBicicleta.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.SuportBicicleta.ro.  Ne puteti contacta pe office @ SuportBicicleta.ro pentru a va exercita drepturile cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal, precum si la modul in care sunt folosite acestea. Toate Datele Dvs sunt prelucrate doar pentru indeplinirea scopului contractului la distanta, asa cum prevede Regulamentul UE 679/2016.

Mai multe detalii privind datele Dvs, cat si posibilitatea de a descarca toate datele personale folosite de VagAtuo.ro dar si posibilitatea de a le sterge, le gasiti in sectiunea https://suportbicicleta.demo.ro/info/confidentialitate

 1.  Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pewww.SuportBicicleta.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.SuportBicicleta.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs (la curier in moemntul livrarii coletului), in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.SuportBicicleta.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.


VII. Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online sau telefonic.

1) Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Cu ajutorul numelui de utilizator si parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

2) Comanda telefonica

Apeland 0725015090 un agent de vanzari www.SuportBicicleta.ro va va prelua comanda.


3) Cum platesc ?
Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

- Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul Stefarian Prod SRL;

- Plata ramburs: platesti in numerar la livrare;

- Plata cu Card de Credit;

4) Livrarea

Costul transportului este de 24 Ron TVA inclus, exceptand produsele din categoria "cutii portbagaj" unde contravaloarea transportului este 49lei.

5) Anulare Comanda

www.SuportBicicleta.ro (administrat de SC STEFARIAN PROD SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.SuportBicicleta.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

www.SuportBicicleta.ro face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei cereri de comanda cu un pret derizoriu, www.SuportBicicleta.ro are dreptul sa anuleze solicitarea de comanda a Cumparatorului conform Art. 17 din Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

• preturile afisate pe site-ul www.SuportBicicleta.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
• produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
• tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
• datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;


VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.SuportBicicleta.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VIII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul

www.SuportBicicleta.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin www.SuportBicicleta.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. 
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. 
Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare sau adresa de facturare sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. 
c. Alegeti modalitatea de plata
Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office[at]SuportBicicleta.ro, in maximum 24 de ore.

 

IX. Utilizarea voucherelor primite cadou in diverse campanii

Voucherele cadou pot fi utilizate doar în moneda în care au fost emise.

Voucherele cadou pot fi utilizate doar de către beneficiar .

Poate fi utilizat doar 1 vouchere cadou pentru fiecare comanda.


X. Descrierea, Garantia si returnarea produselor

www.SuportBicicleta.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.SuportBicicleta.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.SuportBicicleta.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane fizice

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu persoanele juridice, precum şi pentru modificarea si completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile  calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.
Art. 14, Alin. 3 ,din aceeasi lege de mai sus, mentioneaza  :  "Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."
SuportBicicleta.ro (www.suportbicicleta.ro) recomanda clientilor, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea integrala a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (protectiile din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produsului respectiv, conform celor mai sus mentionate.
SuportBicicleta.ro (www.suportbicicleta.ro) va returna contravaloarea comenzii, inclusiv costurile de transport facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul solicitarii de retragere / renuntare / returnare.
Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate :
a) formularul de retur trimis pe adresa  office@suportbicicleta.ro (formularul de retur se completeaza online pe site-ul www.suportbicicleta.ro la rubrica https://suportbicicleta.ro/formular-retur  )
b) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe e-mail, la adresa office@suportbicicleta.ro

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumpara pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici *)

Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa office@suportbicicleta.ro
Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:
- perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor
- completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu)
- produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile de la PUNCTUL 3 din politica de retur)
- produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur
In cazul in care nu se respecta conditile mai sus mentionate, singura metoda prin care se poate accepta returnarea este cu o penalizare situata intre 10% si 20%. Decizia de acceptare se va transmite intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.
Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Produse fara drept de returnare

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - anumite produse de uz personal, care se folosesc pentru igiena / ingrijire corporala sau pentru alimentatie.
Aceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.
Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.;
Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a căror furnizare a fost nevoie de plata în avans;


Returnarea produselor cu defect de fabricatie

Produsele cu defect de fabricatie, declarate in termen de 2 zile de la receptionare se pot returna pe cheltuiala SuportBicicleta.ro (www.suportbicicleta.ro) in cazul in care clientul nu se poate deplasa la sediul firmei. Ele se pot inlocui in limita stocului disponibil sau se pot preda in regim normal de garantie. Retragerea din contract se poate face si ulterior predarii produsului in regim normal de garantie, in conditiile legale, in cazul persoanelor fizice, sau contractuale in cazul persoanelor juridice.
In cazul in care se constata un defect de fabricatie, se va proceda la finalizarea procedurii de retur. In cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie si automat o nerespectare a Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. 34/2014, se va proceda la diminuarea valorii produsului pentru readucerea la starea acestuia din momentul livrarii.

Returnarea produselor in afara prevederilor legale

Cererile de returnare care depasec perioada de 14 zile calendaristice (persoane fizice) sau 3 zile calendaristice (persoane juridice) se vor trimite doar pe e-mail, la adresa office@suportbicicleta.ro. Cererile vor fi analizate de catre departamentul avizat, iar termenul de raspuns este de 72 de ore. In cazul in care o cerere peste perioada de retur va fi acceptata, ea va contine o penalizare la valoarea produsului, situata intre 5% si 20%. Termenul de returnare al baniilor in aceste cazuri este de 30 de zile calendaristice.  Cererile de returnare ale produselor ce depasesc 30 de zile de la data achizitiei nu vor fi luate in considerare.

Returnarea produselor la comenzile cu ridicare din magazin

La comenzile plasate pe website cu metoda de livrare ''Ridicare din magazin'' returul se poate face doar la magazinul de unde s-au ridicat produsele si DOAR cu acceptul explicit al vanzatorului.

Date returnare

Retururile la comenzile online se pot face doar la adresa de mai jos:
SC STEFARIAN PROD SRL
Adresa magazin Traian Popovici 77, Parter, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon: 0725015090, E-mail : office@suportbicicleta.ro
Program de lucru : Luni – Vineri – 09:00 – 18:00

Va rugam sa completati si formularul de retur de la urmatorul link:

https://suportbicicleta.ro/formular-retur 

Obs.: La returnarea prin curier, produsul pe care doriti sa-l returnati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs. (in afara de Posta Romana) la adresa SC STEFARIAN PROD SRL, Traian Popovici 77, Parter, Sector 3, Bucuresti, Romania, 0725015090

Drepturile consumatorilor sunt conferite de legea 449/2003 si OG 21/1992 si nu le sunt afectate aceste drepturi de garantia oferita.

Termenul de garantie/durata medie de utilizare este:

 

TIP PRODUS

         Garantie         

       Durata medie de utilizare        

Sisteme de prindere cu bare transversale THULE 

5 ani

8 ani

Sisteme de prindere cu bare transversale FARAD, LA PREALPINA, GREEN VALLEY 

2 ani

2 ani

Sisteme de prindere cu bare transversale HAKR-CEHIA, MENABO, K39

2 ani

2 ani

Cutii-portbagaj: NEUMANN, JUNIOR FL LINE, JUNIOR EASY, JUNIOR X-TREME, HAKR 

3 ani

3 ani

Cutii-portbagaj, accesorii auto: MENABO; G3, ArtPlast, CarbonLook, Fabbri, Modula,
MatBox

2 ani

2 ani

Cutii-portbagaj:THULE 

5 ani

5 ani

Cutii-portbagaj: JUNIOR ALTRO

3 ani

3 ani

Cutii-portbagaj cu prindere pe carligul de remorcare ARAGON

2 ani

2 ani

Accesorii auto FARAD, LA PREALPINA

2 ani

2 ani

Accesorii auto THULE

5 ani

5 ani

Accesorii auto GEV ,PERUZZO

2 ani

2 ani

Accesorii auto HAKR-CEHIA produse din aluminiu

3 ani

3 ani

Accesorii auto HAKR-CEHIA produse din otel

2 ani

2 ani

Accesorii auto BUZZ RACK 

2 ani

2 ani

Suporturi de biciclete Menabo, K39

2 ani

2 ani

Suporturi de schiuri Menabo, Fabbri

2 ani

2 ani

Suporturi de biciclete Thule

5 ani

5 ani

Suporturi de schiuri Thule

5 ani

5 ani

Carucioare Thule

2 ani

8 ani

 

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are obligatia de a respecta instructiunile de utilizare/ intretinere primite odata cu produsul achizitionat si de a nu permite efectuarea de modificari sau interventii de orice natura asupra acestuia.

Produsele care, in perioada de garantie, prezinta defecte de material sau de fabricatie, in cazul in care aceste defecte nu se pot remedia, vor fi inlocuite gratuit cu altele noi sau se va returna contravaloarea lor in termen de 15 zile lucratoare.

Pentru aceasta, cumparatorul trebuie sa prezinte la firma vazatoare, sau la importator direct, documentul de cumparare, certificatul de garantie si produsul reclamat.

Daca in urma analizarii defectiunii, s-a constatat ca aceasta s-a datorat utilizarii necorespunzatoarea a produsului, sau nerespectarii instructiunlor de folosinta, cumparatorul nu va putea beneficia de serviciile prezentului certificat.

Daca produsul de inlocuit nu se afla pe stoc la data reclamatiei, cumparatorul are dreptul de a solicita fie restituirea sumei platite pentru achizitionarea acestuia fie includerea acestuia intr-o noua comanda.

Valoarea produsului, nu va fi mai mica decat contravaloarea produsului pe care importatorul o percepe pentru un produs de acelasi fel in momentul restituirii.

Produsul care-l inlocuieste pe cel defect in cadrul termenului de garantie, va beneficia de un nou termen de garantie, cu incepere de la data inlocuirii.

Importatorul sau Vanzatorul are aceleasi obligatii pentru produsul inlocuit ca si pentru cel vandut initial.

Garantia nu acopera:

 - Defectiuni cauzate de utilizarea neconforma a produsului, a unei proaste intretineri, a neglijentei sau a lipsei de atentie a soferului;

 - Defectiuni cauzate de utilizarea produsului pentru alte scopuri decat cele recomandate de producator;

 - Defectiuni cauzate de avarii survenite in urma unui accident sau cauzate de factori externi (ploaie, umezeala excesiva, mediu coroziv, etc);

 - Defectiuni cauzate de montaj necorespunzator, fara respectarea instructiunilor de montaj si intretinere.

SuportBicicleta.ro este exonerata de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

- Produsele s-au defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
- Produsele au fost utilizate pentru alt scop decat cel indicat de catre producator;
- Produsul s-a uzat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea verificarilor periodice conform recomandarilor producatorului, 
- Produsul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare;
- Produsul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
- Produsul  prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupture, deformari chimice sau mecanice;

Cumparatorul care va reclama o situatie de cadere in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:
- Documentul de achizitie emis de catre SuportBicicleta.ro si bonul fiscal sau factura;

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. 
In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.SuportBicicleta.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. 
Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.SuportBicicleta.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.SuportBicicleta.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.SuportBicicleta.ro.

www.SuportBicicleta.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site.www.SuportBicicleta.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.SuportBicicleta.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


XII. Forta Majora

www.SuportBicicleta.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.SuportBicicleta.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.SuportBicicleta.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.SuportBicicleta.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.SuportBicicleta.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XIII. Publicitatea

www.SuportBicicleta.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.SuportBicicleta.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.SuportBicicleta.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office[at]SuportBicicleta.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.SuportBicicleta.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.SuportBicicleta.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Stefarian Prod SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.


XVI. Prezentarea ofertei

Stefarian Prod SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.SuportBicicleta.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.SuportBicicleta.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.SuportBicicleta.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

XVII Politica de utilizare Cookie-uri

 

Site-ul suportbicicleta.ro utilizeaza cookie-uri.

Dorim sa va oferim cateva informatii despre plasarea, utilizarea si administrarea “cookie”-urilor utilizate de site-ul nostru.
Scopul principal al folosirii cookie-urilor este de a oferi utilizatorilor site-ului suportbicicleta.ro o experienta de navigare cat mai placuta si evident adaptata nevoilor lui.
De asemenea, existenta cookie-urilor ofera un feedback real administratorilor site-ului legate de comportamentul utilizatorilor astfel incat acesta sa il poata adapta permanent nevoilor acestora.
Cookie este un fisier de mici dimensiuni care se stocheaza pe echipamentul cu care utilizatorul acceseaza internetul.
Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome) si este complet “pasiv”.
Care ar fi avantajul utilizarii? Un cookie contine informatii de navigare care fac legatura intre utilizatorul site-ului si website-ul. Daca un browser acceseaza un site din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactioneaza in consecinta.
Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat.
Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit site-ul.
Altele sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe site.
Este bine de stiut ca aceste cookie pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului precum si faptul ca nu exista legatura directa (se proceseaza statistic) intre datele personale ale vizitatorilor si cookie.

Folosim cookie-uri de la Google Analitycs si Facebook si daca doriti sa le dezactivati deschideti site-ul in mod incognito al browserului dvs.

 

Pe larg despre politica de utilizare Cookie-uri:

 

 1.      Politica de utilizare a Cookie-urilor

Aceasta se referă la cookie-urile din website-ul https://suportbicicleta.ro deținut de SC Stefarian Prod SRL cu sediul social în Bucuresti.

 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentele terminale ale unui utilizator de Internet. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă printr-un web-server către un browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu conține programe software, viruși sau spyware, neavând acces la informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Aceste fişiere permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.

 

 1.      Rolul fișierelor de tip Cookie

Fișierele de tip Cookies permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului.

Cookie-urile au rolul de a vă asigura o experiență de navigare web plăcută și sigură și de a vă oferi servicii complete în funcție de comportamentul online manifestat pe websiteul companiei. Concret, pe baza cookie-urilor avem posibilitatea de a:

 • Adapta prezentarea și afișarea site - ului în funcție de preferințele dvs. (limbă, rezoluție etc)
 • Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personală, bazate pe comportamentul dvs. pe site și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să îmbunătățim structura și conținutul site-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
 • Asigura măsuri de securitate web.

 

 1.      Tipuri de cookie-uri folosite pe siteul https://suportbicicleta.ro

Siteul https://suportbicicleta.ro folosește două tipuri de fișiere Cookie: per sesiune și fixe.

 • Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care se instalează în terminalul dvs. în timpul vizitei pe website-ul nostru și până la închiderea sesiunii sau a browser-ului folosit.
 • Cookie-urile fixe (persistente) rămân în terminalul utilizat de dvs. pentru o perioadă de timp mai mare, în funcție de parametrii acestora sau până când sunt șterse manual de dvs.
 • Cookieuri plasate de terti care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele dvs., astfel incat sa vă livrăm cea mai relevantă publicitate, acesta fiind la rândul său tot cookies fixe (persistente)

 

 1.      Cum sunt folosite cookie-urile pe https://suportbicicleta.ro?

 

 • Vizita dvs. pe https://suportbicicleta.ro poate instala fișiere de tip cookie pentru ca noi să putem analiza:

performanța site-ului

înregistrarea dvs. (log in, newsletter etc)

profilul dvs. de utilizator

locația dvs., în scop de targetare geografică

 • Dar și pentru a vă putea livra conținut publicitar personalizat.

 

 1.      Cookie - urile înregistrează sau / și conțin date personale?

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor funcționalități pentru dvs. Aceste date sunt criptate astfel încât persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.

 

 1.      Ștergerea Cookie-urilor

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit. Totuși, setările pot fi schimbate de dvs . astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web. Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului https://suportbicicleta.ro.

 1.      De ce sunt Cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea eficientă a Internetului, în interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiențe de navigare web simplă și personalizată în funcție de interesele, preferințele și comportamentul fiecărui utilizator.

Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experiența dvs. pe web. Blocarea sau dezactivarea fișierelor Cookie nu înseamnă că nu vă vor mai fi livrate mesaje publicitare, ci că paginile web pe care vă aflați nu vă vor mai oferi o experiență adaptată tipului dvs. de comportament și preferințelor

Fișierele de tip Cookie sunt importante pentru:

 • Conținut și servicii adaptate preferințelor dvs. - categorii de produse și servicii.
 • Oferte adaptate intereselor dvs. - reținerea parolelor - în cazul în care optați pentru această funcționalitate
 • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul web (opțiuni family mode, funcții de safe search)
 • Limitarea frecvenței de livrare a mesajelor publicitare - limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site
 • Furnizarea de publicitate relevantă în funcție de utilizator
 • Măsurarea, optimizarea și înregistrarea de date legate de performanța siteului - statistici legate de trafic, conținut vizualizat.

 

Aceste informații sunt importante pentru îmbunătățirea experienței web a utilizatorilor.

 

 1.      Securitate web și aspecte legate de confidențialitatea utilizatorilor

Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal.

Browserele au integrate setări de confidențialitate care oferă diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor - precum perioada de valabilitate și stergere automată la încheierea unei sesiuni web.

 1.      Alte aspecte de securitate legate de Cookie-uri:

Deoarece toți utilizatorii de Internet au dreptul la protecția identității online, este indicat să fiți informat în legătură cu posibilele riscuri de securitate . Având în vedere că prin intermediul acestor fișiere se face schimb de informații constant între browser și site-ul pe care îl vizitați, informațiile transmise prin Cookie-uri pot fi interceptate de persoane sau programme neautorizate. De exemplu, acest lucru este posibil în situația în care browserul se conectează la server folosind o rețea necriptata/nesecurizată - cum e cazul anumitor rețele Wi-Fi.

Alte atacuri bazate pe cookie-uri pot fi posibile din cauza unor setări greșite ale acestor fișiere pe servere. Daca un website nu solicită browserului să folosească doar canale criptate, atacatorii pot folosi această vulnerabilitate pentru a primi acces la informațiile transmise prin Cookie-uri. Din aceste motive este esențial să acordați o atenție sporită setărilor prin care vă protejați informațiile personale disponibile online.

Sfaturi pentru o navigare web sigură, bazată pe Cookies.

Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor nu vă va permite accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo etc.

De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă asigure o navigare web sigură, prin intermediul Cookie-urilor.

 • Personalizați setările browserului în ceea ce privește Cookie-urile.
 • Daca sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.
 • În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în considerare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
 • Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.
 • Asigurați-vă că browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor.

Pentru a înțelege aceste setări, accesați unul din linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul folosit:

Pentru setările cookie-urilor generate de terți puteți consulta și site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

 1.   Alte informaţii relevante - Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie sa respecte de asemenea legea în vigoare ți politicile de confidențialitate ale deținatorului site-ului.

 1.      Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site.

O vizităpe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

 • Cookie-uri de performanţă a site-ului
 • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de înregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 • Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google Analytics, Facebook, AdWords

 

 1.      Cookie-uri de performanta:

Acest tip de cookie reține preferințele dvs. pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

 • Exemple:
  setările volumului pentru video player viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

 

 1.      Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când vizitaţi site-ul nostru, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a activităţii dvs.. Acest cookie ne spune daca ați mai vizitat acest site până acum. Browserul ne va spune dacă aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac.

Atât timp cât nu sunteți înregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a vă identifica ca persoană, fiind folosit doar în scop statistic. Daca sunteți înregistrat putem ști, de asemenea, detaliile pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialității și prevederilor din Termeni si Condiții, Politica de confidențialitate precum si prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

 1.      Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabilește din ce tara proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când sunteți pe pagina noastra în limba româna sau în altă limbă primiți aceeași reclama.

 1.      Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, generăm un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat și daca aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite să asociem orice comentariu pe care îl postați pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ați îselectat “pastreaza-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat cand veți ănchide browserul sau calculatorul.

 1.      Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflăm daca ați vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia și cât timp a trecut de cand ați vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim și pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri aparținand unei terțe părți, pentru o mai bună targetare a publicității, pentru a arăta de exemplu reclame despre vacanțe, dacă utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacanțe. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stochează informații despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setăm cookie-uri anonime și prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a vă recunoaște ca vizitator al acelui site daca ulterior veți vizita site-ul nostru, vă vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informație.

 1.      Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații, sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

De exemplu, cand distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea sociala va înregistra activitatea dvs.

Produse de comparat (/5)